Brasserie Tante Pos in Ommen

Brasserie Tante Pos in OmmenHier hebben we niet geluncht maar alleen even koffie en een warme choco gedronken op het terras. Leuk was dat er een schaaltje met tumtummetjes en slagroom erbij geserveerd werd. Ziet er vrolijk uit zo in het zonnetje! Leuk plekje, zeker op een zonnige dag zoals vandaag!

Brasserie Tante Pos
Markt 17
7731 DB Ommen
Tel: 0529-451813


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel