Bij Saartje in Vroomshoop

Bij Saartje in Vroomshoop boerengehaktbal Bij Saartje in Vroomshoop broodje warme beenham

In een VVV krantje van de regio stond een advertentie van Lunchroom Bij Saartje. Dat leek ons eigenlijk wel grappig zo aan de fotootjes te zien. Verbaasd waren we dat het op een bedrijventerrein zat in een bedrijfshal. Binnen was het best knus en gezellig. Dames die kwamen puzzelen, er was pas een Hollandse meezingmiddag gehouden en er stond een ware hamsterbak. Grappig dus. Je kan er overigens ook high-teaen. Wij hebben er geluncht.

Ik nam een boerengehaktbal met spek, warme groente en champignons, erbij twee sneetjes brood. Michel nam een broodje warme beenham speciaal, warme beenham met gebakken ui, champignons en jachtsaus. Het was lekker, eigenlijk wat je zo’n beetje bij je moeder of oma ook kan verwachten.

Lunchroom Bij Saartje
De Sluis 8
7681 KB Vroomshoop
Tel: 0546-644481


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel