Bij Saartje in Vroomshoop

Bij Saartje in Vroomshoop boerengehaktbal Bij Saartje in Vroomshoop broodje warme beenham
In een VVV krantje van de regio stond een advertentie van Lunchroom Bij Saartje. Dat leek ons eigenlijk wel grappig zo aan de fotootjes te zien. Verbaasd waren we dat het op een bedrijventerrein zat in een bedrijfshal. Binnen was het best knus en gezellig. Dames die kwamen puzzelen, er was pas een Hollandse meezingmiddag gehouden en er stond een ware hamsterbak. Grappig dus. Je kan er overigens ook high-teaen. Wij hebben er geluncht. Ik nam een boerengehaktbal met spek, warme groente en champignons, erbij twee sneetjes brood. Michel nam een broodje warme beenham speciaal, warme beenham met gebakken ui, champignons en jachtsaus. Het was lekker, eigenlijk wat je zo’n beetje bij je moeder of oma ook kan verwachten.

Lunchroom Bij Saartje
De Sluis 8
7681 KB Vroomshoop
Tel: 0546-644481


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat