Spaghetti met Kipfilet, Courgette en Tomatensaus

Spaghetti met Kipfilet, Courgette en Tomatensaus
Ingrediënten: spaghetti, zout, 250 dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 kipfilet, 1 ui, tijm, 1 courgette, 1 rode paprika, 500 ml gezeefde tomaat, 1 bouillonblokje, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 250 dobbelsteentjes ontbijtspek bijna knapperig. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak de kipfilet bruin. Schep de ontbijtspek en kipfilet uit de pan en houdt apart. Bak 1 gesnipperde ui met wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette en 1 gesneden rode paprika toe. Bak tot de paprika zacht is. Voeg 500 ml gezeefde tomaat, 1 verkruimeld bouillon blokje, de gebakken kipfiletblokjes en de ontbijtspek toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de spaghetti. Strooi er geraspte kaas over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel