Spaghetti met Kipfilet, Courgette en Tomatensaus

Spaghetti met Kipfilet, Courgette en Tomatensaus
Ingrediënten: spaghetti, zout, 250 dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 kipfilet, 1 ui, tijm, 1 courgette, 1 rode paprika, 500 ml gezeefde tomaat, 1 bouillonblokje, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 250 dobbelsteentjes ontbijtspek bijna knapperig. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak de kipfilet bruin. Schep de ontbijtspek en kipfilet uit de pan en houdt apart. Bak 1 gesnipperde ui met wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette en 1 gesneden rode paprika toe. Bak tot de paprika zacht is. Voeg 500 ml gezeefde tomaat, 1 verkruimeld bouillon blokje, de gebakken kipfiletblokjes en de ontbijtspek toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de spaghetti. Strooi er geraspte kaas over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat