Kip Saltimbocca

Kip Saltimbocca
Ingrediënten: 2 kipfilets, 2 blaadjes salie, 6 plakjes rauwe ham, scheutje witte wijn,

Aantal personen: 2

Plet 2 kipfilets met een deegroller. Leg op elke kipfilet een blaadje salie. Omwikkel elke kipfilet met 3 plakjes rauwe ham. Druk de rauwe ham met het mes een beetje in de kipfilet. Bak de kipfilets aan beide zijde bruin in hete boter. Voeg een scheutje witte wijn toe en laat de alcohol bijna verdampen. Lekker met een salade! Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel