Chinees Indisch Meeneemcentrum Jade in Odijk

Chinees-Indisch Meeneemcentrum Jade in Odijk
Vandaag waren we in Doorn bij mijn vader. Onverwacht hebben we er gegeten, Chinees van Jade. Lekker en altijd veels te veel. We hadden een Indische rijsttafel met nasi en een portie bami erbij.

De Indische rijsttafel van Jade bestaat uit: babi pangang speciaal, rundvlees met kerriesaus, rundvlees met rode saus, saté babi, sambal taugé, sperziebonen, sajor, gebraden kip in pikante saus, gado gado, pisang goreng, ananas, gebakken ei, pinda’s, mini patates, atjar en kroepoek. Uiteraard nasi, bami of witte rijst naar keuze erbij. Kortom een hele tafel vol.

Als je eens in de buurt van Odijk bent is het zeker een aanrader om langs Jade te gaan!

Chinees Indisch Meeneemcentrum Jade
De Meent 36/A
3984 JK Odijk
Tel: 030-6564302


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat