Chinees Indisch Meeneemcentrum Jade in Odijk

Chinees-Indisch Meeneemcentrum Jade in Odijk

Vandaag waren we in Doorn bij mijn vader. Onverwacht hebben we er gegeten, Chinees van Jade. Lekker en altijd veels te veel. We hadden een Indische rijsttafel met nasi en een portie bami erbij.

De Indische rijsttafel van Jade bestaat uit: babi pangang speciaal, rundvlees met kerriesaus, rundvlees met rode saus, saté babi, sambal taugé, sperziebonen, sajor, gebraden kip in pikante saus, gado gado, pisang goreng, ananas, gebakken ei, pinda’s, mini patates, atjar en kroepoek. Uiteraard nasi, bami of witte rijst naar keuze erbij. Kortom een hele tafel vol.

Als je eens in de buurt van Odijk bent is het zeker een aanrader om langs Jade te gaan!

Chinees Indisch Meeneemcentrum Jade
De Meent 36/A
3984 JK Odijk
Tel: 030-6564302


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel