Aardbeien Surprise

Aardbeien Surprise
Voor Vaderdag heeft Britt vandaag alvast gezorgd voor een toetje bij het eten. Het werd dit lekkere toetje: ‘Aardbeien Surprise’.
Ingrediƫnten: 250 ml slagroom, vanillesuiker, chocolade-pecannoten cake, aardbeien, chocobolletjes,

Klop 250 ml slagroom met wat vanillesuiker lobbig. Verdeel in 3 toetjesglazen een plak chocolade-pecannoten cake. Doe hierna een laagje slagroom in het glas, daarna een laagje met 2 fijngesneden aardbeien. Vervolgens een laagje slagroom, en een laag chocolade-pecannoten cake en een laagje fijngesneden aardbeien. Eindig met een laagje slagroom. Als laatste strooi je chocobolletjes over. Zet de glazen nog even in de koelkast om goed te koelen. Smul ze!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat