Aardbeien Surprise

Aardbeien Surprise

Voor Vaderdag heeft Britt vandaag alvast gezorgd voor een toetje bij het eten. Het werd dit lekkere toetje: ‘Aardbeien Surprise’.

Ingrediënten: 250 ml slagroom, vanillesuiker, chocolade-pecannoten cake, aardbeien, chocobolletjes,

Klop 250 ml slagroom met wat vanillesuiker lobbig. Verdeel in 3 toetjesglazen een plak chocolade-pecannoten cake. Doe hierna een laagje slagroom in het glas, daarna een laagje met 2 fijngesneden aardbeien. Vervolgens een laagje slagroom, en een laag chocolade-pecannoten cake en een laagje fijngesneden aardbeien. Eindig met een laagje slagroom. Als laatste strooi je chocobolletjes over. Zet de glazen nog even in de koelkast om goed te koelen. Smul ze!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel