NH Leeuwenhorst in Noordwijkerhout

NH Leeuwenhorst in Noordwijkerhout
Vandaag ben ik op een tweedaags congres in Noordwijkerhout. Voor een grote groep congresgangers was er een aansluitend diner georganiseerd. Altijd lastig een grote groep mensen op tijd, lekker en genoeg eten te geven. Dat is deze keer gelukt. Ik heb van mijn bord alleen geen foto gemaakt, daarom dit lege bord.

Het thema van het diner was dit jaar mediterraans, dus Spaanse, Italiaanse en Griekse invloeden. Het voorgerecht werd bij ons aan tafel geserveerd. Zo kregen we de vegetarische Griekse salade en gekonfijte Roseval aardappels met beenham en zongedroogde tomaat. Het hoofdgerecht was een lopend buffet. Mijn keuze was gevallen op osso bucco, gemarineerde kip met yoghurt en oregano en knoflookaardappels uit de oven, uiteraard met een salade erbij. De nagerechten werden ook op het buffet gepresenteerd. Mijn keuze was een stukje tiramisu, churros met poedersuiker en bloesinaasappelparfait. In ieder geval het heeft mij gesmaakt!

NH Conferentie Centre Leeuwenhorst
Langelaan 3
2211 XT Noordwijkerhout
Tel: 0252-378888


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat