Kipfilet Gevuld met Kruidenkaas en Zongedroogde Tomaat

Kipfilet Gevuld met Kruidenkaas en Zongedroogde Tomaat
Ingrediënten: 2 kipfilets, Philadelphia kruidenkaas, 2 zongedroogde tomaatjes, zout, peper, 1 plak kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij 2 kipfilets open. Besmeer met een flinke laag kruidenkaas. Verdeel 2 fijngehakte zongedroogde tomaatjes over de kipfilets. Vouw de kipfilets dicht. Leg de kipfilets in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 25 minuten in de oven. Leg de laatste minuten nog een 1/2 plakje kaas over elke kipfilet. Lekker met frietjes en een salade. Eet smakelijk!


2 reacties op “Kipfilet Gevuld met Kruidenkaas en Zongedroogde Tomaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel