Schnitzel gevuld met Ossenworst en Mozzarella

Schnitzel gevuld met Ossenworst en Mozzarella

Schnitzel gevuld met Ossenworst en Mozzarella

Ingrediënten: 2 schnitzels, 2 kleine ossenworstjes, mozzarella, zout, peper, gedroogde kruiden,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Besmeer 2 schnitzels met ossenworst. Verdeel er stukjes mozzarella over. Vouw de schnitzels dicht en zet het dicht met een cocktailprikker. Bestrooi met zout, peper en gedroogde kruiden. Leg de schnitzels in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met een salade en gebakken aardappeltjes. Eet smakelijk!

0
(24 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 thoughts on “Schnitzel gevuld met Ossenworst en Mozzarella

Laat een antwoord achter aan PaulO Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top