Schnitzel gevuld met Ossenworst en Mozzarella

Schnitzel gevuld met Ossenworst en Mozzarella
Ingrediënten: 2 schnitzels, 2 kleine ossenworstjes, mozzarella, zout, peper, gedroogde kruiden,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Besmeer 2 schnitzels met ossenworst. Verdeel er stukjes mozzarella over. Vouw de schnitzels dicht en zet het dicht met een cocktailprikker. Bestrooi met zout, peper en gedroogde kruiden. Leg de schnitzels in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met een salade en gebakken aardappeltjes. Eet smakelijk!


2 reacties op “Schnitzel gevuld met Ossenworst en Mozzarella

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel