Paella met Kip, Chorizo en Doperwten

Paella met Kip, Chorizo en Doperwten

Paella met Kip, Chorizo en Doperwten

Ingrediƫnten: 1 kipfilet, 250 gram chorizo, 2 uien, 250 risotto rijst, 1 blik tomaatblokjes, 700 ml kippenbouillon, 200 gram doperwten,

Aantal personen: 3

Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet bruin in hete boter. Voeg 250 gram in kleine stukjes gesneden chorizo en 2 gesnipperde uien toe. Bak tot de uien zacht zijn. Voeg 250 gram risotto rijst toe, bak kort mee. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes toe. Bak 3 minuten mee. Voeg vervolgens 400 ml kippenbouillon en 200 gram diepvriesdoperwten toe. Laat de risotto rijst in 20 minuten gaar worden, roer afentoe. Eet smakelijk!

0
(63 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top