Paella met Kip, Chorizo en Doperwten

Paella met Kip, Chorizo en Doperwten
Ingrediënten: 1 kipfilet, 250 gram chorizo, 2 uien, 250 risotto rijst, 1 blik tomaatblokjes, 700 ml kippenbouillon, 200 gram doperwten,

Aantal personen: 3

Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet bruin in hete boter. Voeg 250 gram in kleine stukjes gesneden chorizo en 2 gesnipperde uien toe. Bak tot de uien zacht zijn. Voeg 250 gram risotto rijst toe, bak kort mee. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes toe. Bak 3 minuten mee. Voeg vervolgens 400 ml kippenbouillon en 200 gram diepvriesdoperwten toe. Laat de risotto rijst in 20 minuten gaar worden, roer afentoe. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat



Solden 2014