Paella met Kip, Chorizo en Doperwten

Paella met Kip, Chorizo en Doperwten

Ingrediënten: 1 kipfilet, 250 gram chorizo, 2 uien, 250 risotto rijst, 1 blik tomaatblokjes, 700 ml kippenbouillon, 200 gram doperwten,

Aantal personen: 3

Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet bruin in hete boter. Voeg 250 gram in kleine stukjes gesneden chorizo en 2 gesnipperde uien toe. Bak tot de uien zacht zijn. Voeg 250 gram risotto rijst toe, bak kort mee. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes toe. Bak 3 minuten mee. Voeg vervolgens 400 ml kippenbouillon en 200 gram diepvriesdoperwten toe. Laat de risotto rijst in 20 minuten gaar worden, roer afentoe. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>