Spaghetti met Chipolataworstjes en Tomatensaus

Spaghetti met Chipolataworstjes en Tomatensaus
Het is weer tijd voor de makkelijke maandag, of eigenlijk kliekjes opmaken van het weekend. Ik had nog genoeg tomatensaus over en chipolataworstjes in de vriezer. Spaghetti gekookt, chipolataworstjes rul gebakken, saus erbij en even laten pruttelen. Kortom, lekker makkelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel