Wienerschnitzel met Tomatensaus

Wienerschnitzel met Tomatensaus
Ingrediƫnten: 2 rode uien, 2 teentjes knoflook, tijm, 1 blikje worteltjes, 1 blik tomaatblokjes, 1 bouillonblokje, 2 wienerschnitzels, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Bak 2 gesneden rode uien met 2 fijngehakte teentjes knoflook en wat tijm tot de rode ui zacht is. Voeg 1 (uitgelekt) blikje worteltjes en 1 blik tomaatblokjes toe en verkruimel er 1 bouillonblokje boven. Laat 10 minuten op laag vuur pruttelen. Bak ondertussen 2 wienerschnitzels aan beide zijde bruin. Pureer de tomatensaus met een staafmixer. Serveer de wienerschnitzels met de tomatensaus en geraspte kaas. Eet smakelijk!

(p.s. je hebt genoeg tomatensaus om een restje te gebruiken bij een pasta!)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat