Wienerschnitzel met Tomatensaus

Wienerschnitzel met Tomatensaus
Ingrediënten: 2 rode uien, 2 teentjes knoflook, tijm, 1 blikje worteltjes, 1 blik tomaatblokjes, 1 bouillonblokje, 2 wienerschnitzels, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Bak 2 gesneden rode uien met 2 fijngehakte teentjes knoflook en wat tijm tot de rode ui zacht is. Voeg 1 (uitgelekt) blikje worteltjes en 1 blik tomaatblokjes toe en verkruimel er 1 bouillonblokje boven. Laat 10 minuten op laag vuur pruttelen. Bak ondertussen 2 wienerschnitzels aan beide zijde bruin. Pureer de tomatensaus met een staafmixer. Serveer de wienerschnitzels met de tomatensaus en geraspte kaas. Eet smakelijk!

(p.s. je hebt genoeg tomatensaus om een restje te gebruiken bij een pasta!)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel