Spaghetti met Rode en Gele Paprika

Spaghetti met Rode en Gele Paprika

Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 1 teentje knoflook, peterselie, 2 eetlepels azijn, 1 eetlepel suiker,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout beetgaar. Bak 1 in blokjes gesneden rode paprika en 1 in blokjes gesneden gele paprika met 1 fijngehakt teentje knoflook en peterselie (naar smaak) in 15 minuten op middelhoog vuur zacht. Voeg 2 eetlepels azijn en 1 eetlepel suiker toe. Bak mee tot de suiker is gesmolten. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel