Spaghetti met Rode en Gele Paprika

Spaghetti met Rode en Gele Paprika
Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 1 teentje knoflook, peterselie, 2 eetlepels azijn, 1 eetlepel suiker,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout beetgaar. Bak 1 in blokjes gesneden rode paprika en 1 in blokjes gesneden gele paprika met 1 fijngehakt teentje knoflook en peterselie (naar smaak) in 15 minuten op middelhoog vuur zacht. Voeg 2 eetlepels azijn en 1 eetlepel suiker toe. Bak mee tot de suiker is gesmolten. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat