Spaghetti met Rode en Gele Paprika

Spaghetti met Rode en Gele Paprika

Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 1 teentje knoflook, peterselie, 2 eetlepels azijn, 1 eetlepel suiker,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout beetgaar. Bak 1 in blokjes gesneden rode paprika en 1 in blokjes gesneden gele paprika met 1 fijngehakt teentje knoflook en peterselie (naar smaak) in 15 minuten op middelhoog vuur zacht. Voeg 2 eetlepels azijn en 1 eetlepel suiker toe. Bak mee tot de suiker is gesmolten. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>