Spaghetti met Kip in Rode Wijnsaus

Spaghetti met Kip in Rode Wijnsaus

Met dit weer heb je geen zin om in een warme keuken te staan, er is wel wat beters te doen zoals genieten dat de zomer dan toch is begonnen. Van gisteren had ik nog een restje kip met champignons en spek in rode wijnsaus over met een blik tomaatblokjes zo omgetoverd tot spaghettisaus voor ons twee. Spaghetti erbij en klaar!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel