Pasta met Andijvie en Chorizo

Pasta met Andijvie en Chorizo
Ingrediƫnten: pasta, zout, 100 gram chorizo, 1 ui, 250 gram andijvie, 250 ml kookroom, 100 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de pasta beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 100 gram in blokjes gesneden chorizo met 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 250 gram fijngesneden andijvie toe. Roerbak tot de andijvie geslonken is. Voeg 250 ml kookroom en 100 gram geraspte kaas toe. Laat de kaas smelten. Serveer de andijvie met de pasta. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel