Thaise Penang Curry met Kipfilet en Paddenstoelen

Thaise Penang Curry met Kipfilet en Paddenstoelen

Ingrediënten: 2 kipfilets, 250 gram champignons, 150 gram oesterzwammen, 500 ml kokosmelk, 1 zakje onoff spices Thaise Penang-curry,

Aantal personen: 3

Bak 2 in blokjes gesneden kipfilets bruin in hete boter of olie. Voeg 250 gram gesneden champignons en 150 gram gescheurde oesterzwammen toe. Bak tot de paddenstoelen zacht zijn. Voeg 500 ml kokosmelk en de inhoud van de Thaise Penang-curry toe. Roer de curry door het geheel. Breng aan de kook en laat vervolgens 15 minuten pruttelen op middelhoog vuur. Serveer met naanbrood. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel