Thaise Penang Curry met Kipfilet en Paddenstoelen

Thaise Penang Curry met Kipfilet en Paddenstoelen
Ingrediënten: 2 kipfilets, 250 gram champignons, 150 gram oesterzwammen, 500 ml kokosmelk, 1 zakje onoff spices Thaise Penang-curry,

Aantal personen: 3

Bak 2 in blokjes gesneden kipfilets bruin in hete boter of olie. Voeg 250 gram gesneden champignons en 150 gram gescheurde oesterzwammen toe. Bak tot de paddenstoelen zacht zijn. Voeg 500 ml kokosmelk en de inhoud van de Thaise Penang-curry toe. Roer de curry door het geheel. Breng aan de kook en laat vervolgens 15 minuten pruttelen op middelhoog vuur. Serveer met naanbrood. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat