Macaroni Ham Kaas uit de Oven

Macaroni Ham Kaas uit de Oven
Ingrediƫnten: 1 ui, 150 gram hamblokjes, boter, 2 eetlepels bloem, 500 ml melk, 1 bouillonblokje, 1 theelepel mosterd, 150 gram geraspte kaas, macaroni,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 150 gram hamblokjes tot het glazig is. Smelt in een andere pan boter. Voeg 2 eetlepels bloem toe en bak kort mee. Voeg geleidelijk 500 ml melk toe. Voeg 1 verkruimeld bouillonblokje, 1 theelepel mosterd en 100 gram geraspte kaas toe. Voeg de ui en ham toe aan de kaassaus samen met macaroni. Doe de saus in een ovenschaal. Strooi 50 gram geraspte kaas over de ovenschotel. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat