Macaroni Ham Kaas uit de Oven

Macaroni Ham Kaas uit de Oven

Ingrediënten: 1 ui, 150 gram hamblokjes, boter, 2 eetlepels bloem, 500 ml melk, 1 bouillonblokje, 1 theelepel mosterd, 150 gram geraspte kaas, macaroni,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 150 gram hamblokjes tot het glazig is. Smelt in een andere pan boter. Voeg 2 eetlepels bloem toe en bak kort mee. Voeg geleidelijk 500 ml melk toe. Voeg 1 verkruimeld bouillonblokje, 1 theelepel mosterd en 100 gram geraspte kaas toe. Voeg de ui en ham toe aan de kaassaus samen met macaroni. Doe de saus in een ovenschaal. Strooi 50 gram geraspte kaas over de ovenschotel. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel