Gehaktballetjes met Krieken

Gehaktballetjes met Krieken
Ingrediënten: 12 gehaktballetjes, 1 pot kersen op sap (krieken), 1 eetlepel maïzena, water,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 170 graden. Doe de gehaktballetjes in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Verwarm ondertussen op laag vuur 1 pot kersen met sap. Voeg op het laatst een mengsel toe van 1 eetlepel maïzena met wat water zodat de kersensap wat dikker wordt. Lekker met gebakken aardappeltjes en een salade. Eet smakelijk!


2 reacties op “Gehaktballetjes met Krieken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel