Berenhap van Varkenshaas

Berenhap van Varkenshaas
Ingrediënten: 1 flinke varkenshaas, 1 ui, ontbijtspek, zout, peper,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 170 graden. Snij 1 varkenshaas in plakjes. Snij 1 ui in plakjes. Omwikkel de plakjes ui elk met een plakje ontbijtspek. Rijg afwisselend een plak varkenshaas met een plakje ui met ontbijtspek aan een satéstokje. Eindig met een plakje varkenshaas. Bestrooi met zout en peper. Bak de varkenshaas rondom bruin in hete boter. Leg de varkenshaas vervolgens in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer de berenhap van varkenshaas met frietjes en een salade. Pindasaus is er ook lekker bij. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel