Berenhap van Varkenshaas

Berenhap van Varkenshaas
Ingrediënten: 1 flinke varkenshaas, 1 ui, ontbijtspek, zout, peper,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 170 graden. Snij 1 varkenshaas in plakjes. Snij 1 ui in plakjes. Omwikkel de plakjes ui elk met een plakje ontbijtspek. Rijg afwisselend een plak varkenshaas met een plakje ui met ontbijtspek aan een satéstokje. Eindig met een plakje varkenshaas. Bestrooi met zout en peper. Bak de varkenshaas rondom bruin in hete boter. Leg de varkenshaas vervolgens in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer de berenhap van varkenshaas met frietjes en een salade. Pindasaus is er ook lekker bij. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat



Weekdeals (468x60)