Rijst met Kapucijners en Prei in Tomatensaus

Rijst met Kapucijners en Prei in Tomatensaus

Ingrediënten: rijst, 1 ui, 150 gram hamblokjes, 1 prei, 1 potje kapucijners, 1 blikje tomatenpuree, 2 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis, 50 ml water,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 150 gram hamblokjes tot de ui zacht is. Voeg 1 in ringen gesneden prei toe en bak tot de prei zacht is. Voeg 1 potje kapucijners (uitgelekt) met 1 blikje tomatenpuree, 2 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis en 50 ml water. Roer even en laat dan 10 minuten pruttelen op laag vuur. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!


1 reactie op “Rijst met Kapucijners en Prei in Tomatensaus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel