Simpele Macaroni

Simpele Macaroni
Vandaag een storing op het spoornet, geen treinen dus richting huis. Met een door de NS ingezette bus na een bijzondere rondrit door de Utrechtse Heuvelrug toch nog thuis gekomen. Gelukkig was Michel al lekker thuis, dus ik kon lekker gelijk aanschuiven en heb lekker zitten smullen!

Ingredi├źnten: macaroni, 2 uien, 1 teentje knoflook, 150 gram hamblokjes, tomatenketchup,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni in kokend water met wat zout. Bak in hete boter 2 gesnipperde uien met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de uien bruin zijn. Voeg 150 gram hamblokjes toe en warm kort mee. Schep op je bord wat macaroni, het ham-ui mengsel en doe er dan tomatenketchup over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat