Simpele Macaroni

Simpele Macaroni

Vandaag een storing op het spoornet, geen treinen dus richting huis. Met een door de NS ingezette bus na een bijzondere rondrit door de Utrechtse Heuvelrug toch nog thuis gekomen. Gelukkig was Michel al lekker thuis, dus ik kon lekker gelijk aanschuiven en heb lekker zitten smullen!

Ingrediënten: macaroni, 2 uien, 1 teentje knoflook, 150 gram hamblokjes, tomatenketchup,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni in kokend water met wat zout. Bak in hete boter 2 gesnipperde uien met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de uien bruin zijn. Voeg 150 gram hamblokjes toe en warm kort mee. Schep op je bord wat macaroni, het ham-ui mengsel en doe er dan tomatenketchup over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel