Kaffee au Lait in Hasselt

croque koninginnetje croque bolognese panini palermo

Vandaag hadden we natuurlijk Koninginnedag in ons dorp kunnen vieren, maar wij zijn de drukte ontvlucht, wij zijn naar België gegaan, naar Hasselt. Daar was het ook enorm druk, België kent morgen een feestdag, dus waren vandaag veel mensen vrij. In ieder geval hebben we er lekker van de zon genoten, hebben we wat kunnen shoppen en hebben we er lekker geluncht bij Kaffee au Lait, waar we wel vaker komen.

Ik koos daar zelf een croque koninginnetje, een tosti met vol-au-vent. Michel nam een croque bolognaise, een tosti met bolognesesaus en Britt koos voor de panini Palermo, een panini met mozzarella, pesto, ham en zongedroogde tomaat. Het was weer erg lekker!

Kaffee Au Lait
Walputstraat 3
3500 Hasselt (België)
Tel: (0032) 011-227536
Fax: (0032) 011-251801


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel