Kaffee au Lait in Hasselt

croque koninginnetje croque bolognese panini palermo
Vandaag hadden we natuurlijk Koninginnedag in ons dorp kunnen vieren, maar wij zijn de drukte ontvlucht, wij zijn naar België gegaan, naar Hasselt. Daar was het ook enorm druk, België kent morgen een feestdag, dus waren vandaag veel mensen vrij. In ieder geval hebben we er lekker van de zon genoten, hebben we wat kunnen shoppen en hebben we er lekker geluncht bij Kaffee au Lait, waar we wel vaker komen.

Ik koos daar zelf een croque koninginnetje, een tosti met vol-au-vent. Michel nam een croque bolognaise, een tosti met bolognesesaus en Britt koos voor de panini Palermo, een panini met mozzarella, pesto, ham en zongedroogde tomaat. Het was weer erg lekker!

Kaffee Au Lait
Walputstraat 3
3500 Hasselt (België)
Tel: (0032) 011-227536
Fax: (0032) 011-251801


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat