Mie met Kipfilet en Paprika en Pittige Saus

Mie met Kipfilet en Paprika en Pittige Saus

Ingrediënten: mie, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 kipfilet, 1 rode paprika, 3 bosuien, 50 gram taugé, 4 eetlepels chilisaus, 2 eetlepels ketjap manis, 2 eetlepels tomatenketchup, 2 eetlepels oestersaus,

Aantal personen: 3

Kook de mienestjes volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 1 in reepjes gesneden kipfilet toe en bak de kipfilet bruin. Voeg 1 gesneden rode paprika toe en roerbak 2 minuten mee. Voeg vervolgens 3 in ringen gesneden bosuien en 50 gram taugé toe. Roerbak ook een paar minuten. Maak ondertussen een saus van 4 eetlepels chilisaus, 2 eetlepels ketjap manis, 2 eetlepels tomatenketchup en 2 eetlepels oestersaus. Voeg de saus toe aan de kip. Warm het geheel nog even goed door. Serveer met de mie. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>