Mie met Kipfilet en Paprika en Pittige Saus

Mie met Kipfilet en Paprika en Pittige Saus

Ingrediënten: mie, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 kipfilet, 1 rode paprika, 3 bosuien, 50 gram taugé, 4 eetlepels chilisaus, 2 eetlepels ketjap manis, 2 eetlepels tomatenketchup, 2 eetlepels oestersaus,

Aantal personen: 3

Kook de mienestjes volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 1 in reepjes gesneden kipfilet toe en bak de kipfilet bruin. Voeg 1 gesneden rode paprika toe en roerbak 2 minuten mee. Voeg vervolgens 3 in ringen gesneden bosuien en 50 gram taugé toe. Roerbak ook een paar minuten. Maak ondertussen een saus van 4 eetlepels chilisaus, 2 eetlepels ketjap manis, 2 eetlepels tomatenketchup en 2 eetlepels oestersaus. Voeg de saus toe aan de kip. Warm het geheel nog even goed door. Serveer met de mie. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel