Mie met Kipfilet en Paprika en Pittige Saus

Mie met Kipfilet en Paprika en Pittige Saus
Ingrediënten: mie, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 kipfilet, 1 rode paprika, 3 bosuien, 50 gram taugé, 4 eetlepels chilisaus, 2 eetlepels ketjap manis, 2 eetlepels tomatenketchup, 2 eetlepels oestersaus,

Aantal personen: 3

Kook de mienestjes volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 1 in reepjes gesneden kipfilet toe en bak de kipfilet bruin. Voeg 1 gesneden rode paprika toe en roerbak 2 minuten mee. Voeg vervolgens 3 in ringen gesneden bosuien en 50 gram taugé toe. Roerbak ook een paar minuten. Maak ondertussen een saus van 4 eetlepels chilisaus, 2 eetlepels ketjap manis, 2 eetlepels tomatenketchup en 2 eetlepels oestersaus. Voeg de saus toe aan de kip. Warm het geheel nog even goed door. Serveer met de mie. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat