Wraps met Kipfilet, Chorizo en Gegrilde Paprika

Wraps met Kipfilet, Chorizo en Gegrilde Paprika

Ingrediënten: 1 ui, 1 kipfilet, 100 gram chorizo, paprikapoeder, 1 pot gegrilde paprika, 4 tortilla wraps,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak de kipfilet bruin. Voeg 100 gram in blokjes gesneden chorizo en paprikapoeder naar smaak toe. Bak de chorizo een paar minuten mee. Snij de paprika uit 1 pot in blokjes. Voeg toe aan de kipfilet en warm het geheel goed door. Verwarm de tortilla wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Verdeel het kipfilet-chorizo mengsel over de wraps. Vouw de wraps dicht. Serveer eventueel met sla. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel