Wraps met Kipfilet, Chorizo en Gegrilde Paprika

Wraps met Kipfilet, Chorizo en Gegrilde Paprika
Ingrediënten: 1 ui, 1 kipfilet, 100 gram chorizo, paprikapoeder, 1 pot gegrilde paprika, 4 tortilla wraps,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak de kipfilet bruin. Voeg 100 gram in blokjes gesneden chorizo en paprikapoeder naar smaak toe. Bak de chorizo een paar minuten mee. Snij de paprika uit 1 pot in blokjes. Voeg toe aan de kipfilet en warm het geheel goed door. Verwarm de tortilla wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Verdeel het kipfilet-chorizo mengsel over de wraps. Vouw de wraps dicht. Serveer eventueel met sla. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat