Bugles Chips Ovenschaaltjes

Bugles Chips Ovenschaaltjes

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 500 ml gezeefde tomaat, 1 blik tomaatblokjes, 3 bosuien, 1 zak Bugles Nacho Cheese chips, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 170 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 500 ml gezeefde tomaat, 1 blik tomaatblokjes en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Breng kort aan de kook. Verdeel de saus over 3 eenpersoons ovenschaaltjes. Verdeel 1/2 zak Bugles Nacho Cheese chips over de saus. Strooi er geraspte kaas over. Zet de ovenschaaltjes ongeveer 10 minuten in de oven zodat de kaas kan smelten. Geef de rest van de chips erbij (de chips in de saus wordt namelijk een beetje zacht) zodat je nog wat knapperigs erbij hebt. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel