Nasi

Nasi

Vandaag had ik een informatiedag van een leverancier van ons belangrijkste softwarepakket in de Hermitage in Amsterdam inclusief lunch divers belegde zuurdesembrood van het Vlaamsch Broodhuys en zelfs een rondleiding door de Hermitage, als je er zin in had (Uiteraard, anders was ik waarschijnlijk nooit in de Hermitage geweest). Omdat ik niet precies wist hoe laat ik thuis was had ik een makkelijke maaltijd gepland, een restje nasi van vorige week, wat ik in de vriezer had gezet, met Mora saté en gehaktballetjes in saus. En wat kan zo’n restje nasi toch lekker zijn!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel