Hamburger met Rode Kool en Rösti

Hamburger met Rode Kool en Rösti

Vandaag eens een treinstoring, hebben we al een tijd niet gehad. Gelukkig had ik de mazzel dat er een bus voor mijn neus stopte en opeens ook extra stopte in mijn woonplaats, maar een half uur vertraging. Gelukkig hebben we nog steeds genoeg in de vriezer, dus die is ook weer wat leger. Het werd een hamburger van de grill, rode kool en rösti. Lekker.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel