Salade met Noten, Druiven en Feta

Salade met Noten, Druiven en Feta
Vandaag organiseerde ik met een collega een lunch voor de afdeling. Het was in ieder geval een succes. Naast de brownies heb ik vandaag, net voor de lunch deze salade gemaakt (en het was een hit)

Ingrediënten: 150 gram gemengde veldsla, 1 trosje witte druiven, 60 gram walnoten, 60 gram pecannoten, 1 potje Apetina classic feta, dressing,

Meng 150 gram sla met de druiven (gewassen en stokjes er afgehaald), 60 gram walnoten, 60 gram pecannoten en 1 potje Apetina classic feta (zonder de olie). Voeg er op je bord een dressing toe naar eigen wens. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat