Cordon Bleu

Cordon Bleu

Ingrediënten: 2 schnitzels, 2 plakjes kaas, 2 plakjes ham, zout, peper, curry

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Maak 2 schnitzels platter. Beleg de schnitzels met een plakje ham en plakje kaas. Vouw de schnitzel dicht en prik vast met schnitzels. Bestrooi met zout en peper. Leg de schnitzels in een ovenschaal. Bestrijk de schnitzels met een klein beetje curry. Zet de ovenschaal ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met frietjes en een salade. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel