Chinees Indisch Meeneemcentrum Jade in Odijk

Jade Chinees Indisch Kantonees afhaalcentrum Odijk
Normaal gesproken gourmetten we, ik, Michel, Britt, mijn broertje en zijn vriendin, bij mijn vader op één van de twee Paasdagen. Dit jaar hebben we eens wat anders gedaan dan gourmetten, maar hebben het toch makkelijk gehouden. We hebben Chinese en Indische rijsttafel gehaald bij Jade in Odijk, iets wat we vroeger veel vaker deden, zomaar in het weekend. Dus een beetje nostalgie.

De Indische rijsttafel bestond uit: babi pangang speciaal, rundvlees met kerriesaus, rundvlees met rode saus, saté babi, sambal taugé, sperziebonen, sajor, gebraden kip in pikante saus, gado gado, pisang goreng, ananas, gebakken ei, pinda’s, mini patattes, atjar en kroekpoek.

De Chinese rijsttafel bestond uit saté (in plaats van de champignonsoep), babi pangang speciaal, tjap tjoy speciaal met geroosterd vlees, kipfilet met champignons, koe loe yuk.

Bij de rijsttafels hadden we nasi en bami en nog een extra portie pisang goreng en saté ajam. Beide rijsttafels hadden we besteld voor 1 persoon, met 6 personen hadden we nog over! In ieder geval was het weer ouderwets lekker!

Chinees Indisch Meeneemcentrum Jade
De Meent 36/A
3984 JK Odijk
Tel: 030-6564302


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat