Chinees Indisch Meeneemcentrum Jade in Odijk

Jade Chinees Indisch Kantonees afhaalcentrum Odijk

Normaal gesproken gourmetten we, ik, Michel, Britt, mijn broertje en zijn vriendin, bij mijn vader op één van de twee Paasdagen. Dit jaar hebben we eens wat anders gedaan dan gourmetten, maar hebben het toch makkelijk gehouden. We hebben Chinese en Indische rijsttafel gehaald bij Jade in Odijk, iets wat we vroeger veel vaker deden, zomaar in het weekend. Dus een beetje nostalgie.

De Indische rijsttafel bestond uit: babi pangang speciaal, rundvlees met kerriesaus, rundvlees met rode saus, saté babi, sambal taugé, sperziebonen, sajor, gebraden kip in pikante saus, gado gado, pisang goreng, ananas, gebakken ei, pinda’s, mini patattes, atjar en kroekpoek.

De Chinese rijsttafel bestond uit saté (in plaats van de champignonsoep), babi pangang speciaal, tjap tjoy speciaal met geroosterd vlees, kipfilet met champignons, koe loe yuk.

Bij de rijsttafels hadden we nasi en bami en nog een extra portie pisang goreng en saté ajam. Beide rijsttafels hadden we besteld voor 1 persoon, met 6 personen hadden we nog over! In ieder geval was het weer ouderwets lekker!

Chinees Indisch Meeneemcentrum Jade
De Meent 36/A
3984 JK Odijk
Tel: 030-6564302


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel