Wraps Kip Krokant

Wraps Kip Krokant

Ingrediënten: 150 gram ontbijtspek, 4 krokante kipschnitzels, 6 wraps, gemengde salade,

Aantal wraps: 6

Bak 150 gram plakjes ontbijtspek knapperig in een hete koekenpan. Schep het uit de pan en houdt het apart. Bak 4 krokante kipschnitzels bruin in hete boter. Snij de krokante kipschnitzels in stukjes. Verwarm 6 wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Beleg de wraps met de salade. Verdeel de ontbijtspek en krokante kipschnitzels over de wraps. Vouw de wraps dicht als een enveloppe. Serveer met een saus naar keuze. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel