Rollade met Ham, Kaas en Champignonsaus

Rollade met Ham, Kaas en Champignonsaus
Vandaag heb ik een gerecht gemaakt voor een ander. Mijn vader had een rollade en wilde dat eens op een andere manier eten. Ik heb deze rollade met ham, kaas en champignonsaus voor hem gemaakt.

Ingrediƫnten: 1 rollade, ham, kaas, 1 ui, 250 gram champignons, 100 ml kookroom, 150 ml groentebouillon,

Bak de rollade rondom bruin in hete boter. Voeg wat water toe en laat de rollade in 45 minuten tot 1 uur (ligt aan de grote van de rollade) gaar worden. Haal de rollade uit de pan en laat het iets afkoelen. Verwarm ondertussen de oven voor op 170 graden.

Maak de champignonsaus. Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 100 ml kookroom en 150 ml groentebouillon toe. Breng zachtjes aan de kook.

Snij de rollade in plakjes. Wissel in een ovenschaal de plakjes rollade af met plakjes ham en kaas. Eindig met een plakje rollade. Schep de champignonsaus over de rollade. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat