Noodles met Prei, Champignons en Tomatensaus

Noodles met Prei, Champignons en Tomatensaus

Ingrediënten: noodles, 250 gram gehakt, 1 prei, 1 wortel, 250 gram champignons, 1 blik tomaatblokjes, 6 eetlepels tomatenketchup, 3 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis, 1 bouillonblokje,

Aantal personen: 3

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 250 gram gehakt bruin en rul. Voeg 1 in ringen gesneden prei en 1 geraspte wortel toe. Bak tot de prei zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes, 6 eetlepels tomatenketchup, 3 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis en 1 verkruimeld bouillonblokjes. Roer de groenten door de gare noodles. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel