Noodles met Prei, Champignons en Tomatensaus

Noodles met Prei, Champignons en Tomatensaus
Ingrediënten: noodles, 250 gram gehakt, 1 prei, 1 wortel, 250 gram champignons, 1 blik tomaatblokjes, 6 eetlepels tomatenketchup, 3 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis, 1 bouillonblokje,

Aantal personen: 3

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 250 gram gehakt bruin en rul. Voeg 1 in ringen gesneden prei en 1 geraspte wortel toe. Bak tot de prei zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes, 6 eetlepels tomatenketchup, 3 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis en 1 verkruimeld bouillonblokjes. Roer de groenten door de gare noodles. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat