Pasta met Thaise Saus en Gehaktballetjes

Pasta met Thaise Saus en Gehaktballetjes

Vandaag nog even een makkelijke maaltijd en eigenlijk de vriezer nog even verder leeg maken. Het werd deze keer een Thaise curry saus en erbij gehaktballetjes die ik ook al eens eerder had gemaakt. Extra een blikje tomatenblokjes erbij gedaan en voila een erg snelle maaltijd.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel