Tortellini met Doperwten in Romige Kaassaus

Tortellini met Doperwten in Romige Kaassaus

Tortellini met Doperwten in Romige Kaassaus

Ingrediƫnten: tortellini met kaasvulling, zout, 1 ui, 200 gram doperwten, 250 ml kookroom, 100 gram geraspte kaas, peper,

Aantal personen: 2

Kook de tortellini met kaasvulling beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui in hete boter tot de ui zacht is. Voeg 200 gram doperwten en 250 ml kookroom toe. Breng de kookroom zachtjes aan de kook en laat het 10 minuten pruttelen op laag vuur. Voeg 100 gram geraspte kaas toe. Laat de kaas smelten. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de tortellini. Eet smakelijk!

0
(69 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top