Tortellini met Doperwten in Romige Kaassaus

Tortellini met Doperwten in Romige Kaassaus

Ingrediënten: tortellini met kaasvulling, zout, 1 ui, 200 gram doperwten, 250 ml kookroom, 100 gram geraspte kaas, peper,

Aantal personen: 2

Kook de tortellini met kaasvulling beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui in hete boter tot de ui zacht is. Voeg 200 gram doperwten en 250 ml kookroom toe. Breng de kookroom zachtjes aan de kook en laat het 10 minuten pruttelen op laag vuur. Voeg 100 gram geraspte kaas toe. Laat de kaas smelten. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de tortellini. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel