Simpele Macaroni

Simpele Macaroni

Vandaag een hele simpele pasta. Ik proef bijna niets want ik ben geveld door een soort van verkoudheidsvirus dus wat ik eet maak niet uit (toch geen trek) en Michel vind de simpele macaroni best lekker. Hopelijk proef ik morgen weer wat meer.

Ingrediënten: macaroni, 2 uien, tijm, 150 gram hamblokjes, tomatenketchup,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni in kokend water met wat zout. Bak in hete boter 2 gesnipperde uien met wat tijm tot de uien bruin zijn. Voeg 150 gram hamblokjes toe en warm kort mee. Schep op je bord wat macaroni, het ham-ui mengsel en doe er dan tomatenketchup over. Eet smakelijk!


2 reacties op “Simpele Macaroni

  1. Maar zó lekker. Eenvoud kan heel lekker zijn. Mits wel goede kwaliteit ham en macaroni.
    Beterschap. Want zonder smaak is het niet lekker eten.
    En dank voor je dagelijkse recepten. Ik volg je trouw en maak regelmatig iets volgens jouw recept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel