Hamburger met Appel en Salie

Hamburger met Appel en Salie
Ingrediënten: 1 appel, 500 gram gehakt, gedroogde salie, zout, peper, klein potje rode kool, ciabatta,

Aantal hamburgers: 6 kleine of 4 grote

Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil 1 appel en verwijder het klokhuis. Rasp de appel. Meng de appel door 500 gram gehakt. Breng het gehakt op smaak met gedroogde salie, zout en peper. Vorm 6 kleine hamburgers van het gehakt (of 4 grote hamburgers). Leg de hamburgers op een met bakpapier bekleedde bakplaat. Zet de bakplaat ongeveer 20 tot 25 minuten in de voorverwarmde oven. Verwarm ondertussen een klein potje rode kool en de ciabatta. Serveer de ciabatta met hamburgers en de rode kool er op. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat