Hamburger met Appel en Salie

Hamburger met Appel en Salie

Ingrediënten: 1 appel, 500 gram gehakt, gedroogde salie, zout, peper, klein potje rode kool, ciabatta,

Aantal hamburgers: 6 kleine of 4 grote

Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil 1 appel en verwijder het klokhuis. Rasp de appel. Meng de appel door 500 gram gehakt. Breng het gehakt op smaak met gedroogde salie, zout en peper. Vorm 6 kleine hamburgers van het gehakt (of 4 grote hamburgers). Leg de hamburgers op een met bakpapier bekleedde bakplaat. Zet de bakplaat ongeveer 20 tot 25 minuten in de voorverwarmde oven. Verwarm ondertussen een klein potje rode kool en de ciabatta. Serveer de ciabatta met hamburgers en de rode kool er op. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel