Dapeppa Koekjes

Dapeppa Koekjes

Op de Culiperslunch kreeg ik van Dennis van Dapeppa een limited edition koekjesmix-pot, een klein potje gevuld met tarwebloem van korenmolen de Zandhaas, bio havervlokken, bakpoeder, snufje zout, eco zonnebloempitten en cranberries van Terschelling in precies de goede verhouding voor lekkere koekjes. Deze limited edition zou precies goed zijn voor twee koekjes, maar aangezien we met zijn drie├źn zijn heb ik er drie van gemaakt. Binnenkort zie je een grotere batch Dapeppa koekjes, een grotere pot koekjesmix is ondertussen op weg naar mij!

Dapeppa Mini koekjesmixIngredi├źnten: 1 eidooier, 10 gram roomboter, 1 klein potje Dapeppa koekjesmix limited edition,

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kneed 1 eidooier, 10 gram zachte roomboter en de Dapeppa minikoekjesmix tot een geheel. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Verdeel het deeg in drie bolletjes. Leg de bolletjes op het bakpapier en druk de bolletjes plat. Laat zeker 5 centimeter vrij tussen de koekjes. Zet de bakplaat ongeveer 13 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de koekjes 30 minuten afkoelen. Smul ze!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel