Lasagne

Lasagne

Alweer de derde dag in de “maak-de-vriezer-eens-leeg” – week. Deze keer was het lasagne wat er uitgehaald was.Alleen weet ik deze keer niet precies van welk recept het was. In ieder geval hebben we deze lasagne wat ‘gepimpt’ met parmaham en kaas. Et voila, weer wat meer ruimte in de vriezer, en lekker snel klaar!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel