Macaroni met Tomatensaus en Speculaasjes

Macaroni met Tomatensaus en Speculaasjes

Deze week is “maak-de-vriezer-eens-leeg” – week. De vriezer zit vol met nog restjes saus en maaltijden waarvan ietwat te veel is gekookt. Eigenlijk is het elke dag een verrassing wat er uit komt uit de vriezer, want van de verschillende tomatensauzen lijken soms wel erg veel op elkaar en ik schrijf dus niet op de diepvriesdozen wat er in zit. Vandaag kwam de tomatensaus met speculaasjes uit de vriezer. Pas gegeten, maar nog steeds lekker.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel