Rijstnoedels met Kip, Paprika, Wortel en Pindasaus

Rijstnoedels met Kip, Paprika, Wortel en Pindasaus

Ingrediënten: rijstnoedels (mihoen), 1 kipfilet, 1 teentje knoflook, 1 groene paprika, 150 gram wortel, 3 bosuien, 4 eetlepels pindakaas, 2 eetlepels lichte sojasaus, 1 eetlepel rijstwijn, 1 theelepel honing, 1/2 eetlepel gembersiroop, 1 eetlepel chilisaus,

Aantal personen: 3

Bereid de rijstnoedels (mihoen) volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de kipfilet bruin is. Voeg 1 in blokjes gesneden paprika, 150 gram geraspte wortel en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Roerbak 10 minuten. Maak ondertussen de pindasaus. Verwarm op laag vuur 4 eetlepels pindakaas met 2 eetlepels lichte sojasaus, 1 eetlepel rijstwijn, 1 theelepel honing, 1/2 eetlepel gembersiroop en 1 eetlepel chilisaus. Serveer de kip en groente met de rijstnoedels en pindasaus. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel