Rijstnoedels met Kip, Paprika, Wortel en Pindasaus

Rijstnoedels met Kip, Paprika, Wortel en Pindasaus
Ingrediƫnten: rijstnoedels (mihoen), 1 kipfilet, 1 teentje knoflook, 1 groene paprika, 150 gram wortel, 3 bosuien, 4 eetlepels pindakaas, 2 eetlepels lichte sojasaus, 1 eetlepel rijstwijn, 1 theelepel honing, 1/2 eetlepel gembersiroop, 1 eetlepel chilisaus,

Aantal personen: 3

Bereid de rijstnoedels (mihoen) volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de kipfilet bruin is. Voeg 1 in blokjes gesneden paprika, 150 gram geraspte wortel en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Roerbak 10 minuten. Maak ondertussen de pindasaus. Verwarm op laag vuur 4 eetlepels pindakaas met 2 eetlepels lichte sojasaus, 1 eetlepel rijstwijn, 1 theelepel honing, 1/2 eetlepel gembersiroop en 1 eetlepel chilisaus. Serveer de kip en groente met de rijstnoedels en pindasaus. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat