Rijstnoedels met Kip, Paprika, Wortel en Pindasaus

Rijstnoedels met Kip, Paprika, Wortel en Pindasaus

Ingrediënten: rijstnoedels (mihoen), 1 kipfilet, 1 teentje knoflook, 1 groene paprika, 150 gram wortel, 3 bosuien, 4 eetlepels pindakaas, 2 eetlepels lichte sojasaus, 1 eetlepel rijstwijn, 1 theelepel honing, 1/2 eetlepel gembersiroop, 1 eetlepel chilisaus,

Aantal personen: 3

Bereid de rijstnoedels (mihoen) volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de kipfilet bruin is. Voeg 1 in blokjes gesneden paprika, 150 gram geraspte wortel en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Roerbak 10 minuten. Maak ondertussen de pindasaus. Verwarm op laag vuur 4 eetlepels pindakaas met 2 eetlepels lichte sojasaus, 1 eetlepel rijstwijn, 1 theelepel honing, 1/2 eetlepel gembersiroop en 1 eetlepel chilisaus. Serveer de kip en groente met de rijstnoedels en pindasaus. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>