Culiperslunch 2012

Culiperslunch 2012 Culiperslunch 2012
Vandaag was ik in De Kookfabriek aanwezig voor de Culiperslunch. Een lunch waarbij de ‘culinaire pers’ uitgenodigd is om de nieuwste dingen op culinair gebied te bewonderen en te proeven. Te proeven was er genoeg. Zo heb ik een heerlijke makaron op, maar ook everzwijn gemarineerd met Jack Daniels van de barbecue, allerlei zuiveldrankjes en hapjes van Campina en Arla en heb ik zowaar ook thee gedronken (met een hapje erbij) met Johannes van Dam bij Dilmah. Verder ook nog bij Kees Raat een peercider met mandarijnijs gedronken, buiten op een terras was het vast nog lekkerder geweest.

Speciaal voor de culiperslunch was de lunchtrommel 2.0, op de linkerfoto, die werd uitgedeeld. Een broodtrommeltje met een lunch die ik wel vaker zou willen hebben! In deze lunchbox zat Eef & Lien’s beroemde geitenkaasmuffin met zongedroogde tomaat & Thaise basilicum, broodje pulled pork (van de Lindenhof) met ingelegde radijs, een kleine salade met quinoa, licht gerookte bietjes, feta dille & raapstelen, een cheesecake bonbon met een bodem van oreokoekjes (staat niet op de foto, want dit was ietwat geplet) en een homemade limo van munt met gember & citroen. Deze lunchbox 2.0 was klaargemaakt door Eef & Lien en samengesteld in samenwerking met Yvette van Boven. Op de rechter foto zie je een ander hapje, een variatie van bietjes met kaas en dergelijke van Kitchen Deluxe. Dit werd uitgedeeld door twee dames in wel hele speciale jurken. In deze jurken kon je dus verschillende luxe hapjes in een luxe doosje pakken. In ieder geval weer genoeg ‘foodinspiratie’ opgedaan op de Culiperslunch en vooral erg lekker gegeten (en gedronken).


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat