Josephine Coffee in Arnhem

Josephine Coffee - Arnhem Kip Mango Salade Josephine Coffee - Arnhem Filet Americain
Vanochtend zijn we even naar Arnhem gegaan om wat kleine inkopen te doen. We hebben er ook geluncht in de binnentuin van Josephine Coffee, een modern koffie- thee- en lunchroom. In het lentezonnetje heb ik zuurdesembrood met een huisgemaakte kip-mangosalade met crème fraîche en verse pesto genomen en Michel nam zuurdesembrood met filet american, ui, augurkjes en chips. Het waren beide heerlijke broodjes, vers belegd en dat proef je zeker. Overigens schenkt Josephine Coffee de bekende Betjeman & Barton thee en kan je er terecht voor een high tea (vooraf reserveren)!

Josephine Coffee
Bakkerstraat 22
6811 EH Arnhem
Tel: 026-3705110


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat