Josephine Coffee in Arnhem

Josephine Coffee - Arnhem Kip Mango Salade Josephine Coffee - Arnhem Filet Americain

Vanochtend zijn we even naar Arnhem gegaan om wat kleine inkopen te doen. We hebben er ook geluncht in de binnentuin van Josephine Coffee, een modern koffie- thee- en lunchroom. In het lentezonnetje heb ik zuurdesembrood met een huisgemaakte kip-mangosalade met crème fraîche en verse pesto genomen en Michel nam zuurdesembrood met filet american, ui, augurkjes en chips. Het waren beide heerlijke broodjes, vers belegd en dat proef je zeker. Overigens schenkt Josephine Coffee de bekende Betjeman & Barton thee en kan je er terecht voor een high tea (vooraf reserveren)!

Josephine Coffee
Bakkerstraat 22
6811 EH Arnhem
Tel: 026-3705110


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel