Spaghetti met Tomatensaus en Speculaasjes

Spaghetti met Tomatensaus en Speculaasjes

Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 gesnipperde ui, 2 teentjes knoflook, 300 gram gehakt, 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, 140 gram speculaasjes, 400 ml bouillon,

Aantal personen: 4

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook in hete boter op middelhoog vuur tot de ui zacht is. Voeg 300 gram gehakt toe en bak het gehakt bruin en los. Voeg 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, 140 gram verkruimelde speculaasjes en 400 ml bouillon toe. Roer goed door en laat op laag vuur 10 minuten pruttelen. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *