Tortellini met Aubergine in Romige Tomatensaus

Tortellini met Aubergine in Romige Tomatensaus
Ingrediënten: 1 aubergine, zout, 250 gram tortellini met kaasvulling, zout, 1 ui, tijm, 100 gram champignons, 500 ml gezeefde tomaat, 100 gram MonChou roomkaas, peper,

Aantal personen: 4

Snij 1 aubergine in blokjes. Bestrooi het met zout en laat het ongeveer een half uur liggen. Kook 250 gram tortellini met kaasvulling in kokend water met wat zout beetgaar. Bak in hete boter 1 gesnipperde ui met wat tijm tot de ui zacht is. Voeg de in blokjes gesneden aubergine en 100 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de aubergine zacht is. Voeg 500 ml gezeefde tomaat en 100 gram MonChou roomkaas toe. Laat de roomkaas op laag vuur smelten in de saus. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met tortellini. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat