Tortellini met Aubergine in Romige Tomatensaus

Tortellini met Aubergine in Romige Tomatensaus

Ingrediënten: 1 aubergine, zout, 250 gram tortellini met kaasvulling, zout, 1 ui, tijm, 100 gram champignons, 500 ml gezeefde tomaat, 100 gram MonChou roomkaas, peper,

Aantal personen: 4

Snij 1 aubergine in blokjes. Bestrooi het met zout en laat het ongeveer een half uur liggen. Kook 250 gram tortellini met kaasvulling in kokend water met wat zout beetgaar. Bak in hete boter 1 gesnipperde ui met wat tijm tot de ui zacht is. Voeg de in blokjes gesneden aubergine en 100 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de aubergine zacht is. Voeg 500 ml gezeefde tomaat en 100 gram MonChou roomkaas toe. Laat de roomkaas op laag vuur smelten in de saus. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met tortellini. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel