Tortellini met Aubergine in Romige Tomatensaus

Tortellini met Aubergine in Romige Tomatensaus

Tortellini met Aubergine in Romige Tomatensaus

Ingrediƫnten: 1 aubergine, zout, 250 gram tortellini met kaasvulling, zout, 1 ui, tijm, 100 gram champignons, 500 ml gezeefde tomaat, 100 gram MonChou roomkaas, peper,

Aantal personen: 4

Snij 1 aubergine in blokjes. Bestrooi het met zout en laat het ongeveer een half uur liggen. Kook 250 gram tortellini met kaasvulling in kokend water met wat zout beetgaar. Bak in hete boter 1 gesnipperde ui met wat tijm tot de ui zacht is. Voeg de in blokjes gesneden aubergine en 100 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de aubergine zacht is. Voeg 500 ml gezeefde tomaat en 100 gram MonChou roomkaas toe. Laat de roomkaas op laag vuur smelten in de saus. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met tortellini. Eet smakelijk!

0
(265 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top