Columbus in Scheveningen

Columbus - Scheveningen Kipsaté Columbus - Scheveningen Huisgemaakte brownie met ijs

Vandaag zijn we nog even naar Scheveningen geweest, even uitwaaien aan zee, dat heb je soms wel eens nodig. Gelukkig was het droog en niet al te druk op het strand. Vanuit de haven zijn we naar de pier gelopen. Daar aangekomen zijn we wat gaan eten bij Columbus, op de een of andere manier gaan we hier altijd naar toe als we in Scheveningen zijn. We waren alle drie eensgezind. We namen als hoofdgerecht kipsaté met kroepoek, friet en salade en als dessert huisgemaakte brownie met vanille-ijs en chocolade-ijs. Erg lekker!

Café Restaurant Columbus
Strandweg 47
2586 JL Scheveningen
Tel: 070-3522526


2 reacties op “Columbus in Scheveningen

  1. Vandaag langs ‘Columbus’ gelopen, toevallig.. Geluncht bij Westewind (thee, cappuccino, broodje geitenkaas met peer honing tijm + uitsmijter ham), een eindje verderop, ook errug goed eten! En later wat minder bediend bij Grand Tropez (koffie, thee, bitterballen) maar wel lekker ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel