Columbus in Scheveningen

Columbus - Scheveningen Kipsaté Columbus - Scheveningen Huisgemaakte brownie met ijs
Vandaag zijn we nog even naar Scheveningen geweest, even uitwaaien aan zee, dat heb je soms wel eens nodig. Gelukkig was het droog en niet al te druk op het strand. Vanuit de haven zijn we naar de pier gelopen. Daar aangekomen zijn we wat gaan eten bij Columbus, op de een of andere manier gaan we hier altijd naar toe als we in Scheveningen zijn. We waren alle drie eensgezind. We namen als hoofdgerecht kipsaté met kroepoek, friet en salade en als dessert huisgemaakte brownie met vanille-ijs en chocolade-ijs. Erg lekker!

Café Restaurant Columbus
Strandweg 47
2586 JL Scheveningen
Tel: 070-3522526


2 reacties op “Columbus in Scheveningen

  1. Vandaag langs ‘Columbus’ gelopen, toevallig.. Geluncht bij Westewind (thee, cappuccino, broodje geitenkaas met peer honing tijm + uitsmijter ham), een eindje verderop, ook errug goed eten! En later wat minder bediend bij Grand Tropez (koffie, thee, bitterballen) maar wel lekker ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat