Noodles met Gehakt in Pittig, Zoete Saus

Noodles met Gehakt in Pittig, Zoete Saus

Ingrediënten: noodles, 1 ui, 1 teentje knoflook, 2 theelepels sambal, 250 gram gehakt, 1 rode paprika, 150 gram geraspte wortel, 3 bosuien, 5 eetlepels tomatenketchup, 3 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis,

Aantal personen: 3

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 2 theelepels sambal tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gehakt toe en bak het gehakt bruin en rul. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika en 150 gram geraspte wortel toe. Roerbak 5 minuten. Voeg 3 in ringen gesneden bosuien toe, bak even mee. Voeg 5 eetlepels tomatenketchup, 3 eetlepels chilisaus en 1 eetlepel ketjap manis toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de noodles. Eet smakelijk!


2 reacties op “Noodles met Gehakt in Pittig, Zoete Saus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel