Spaghetti met Gehakt, Paprika en Tomatensaus

Spaghetti met Gehakt, Paprika en Tomatensaus

Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, 250 gram gehakt, 1 rode paprika, 2 tomaten, 3 bosuien, 500 ml gezeefde tomaat, 2 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis, peper, geraspte kaas,

Aantal personen: 4

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met een beetje zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gehakt toe en bak het gehakt bruin en rul. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika, 2 in blokjes gesneden tomaten en 3 in ringen gesneden bosuien. Roerbak een paar minuten. Voeg 500 ml gezeefde tomaat, 2 eetlepels chilisaus en 1 eetlepel ketjap manis toe. Laat het geheel 5 minuten zachtjes pruttelen. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de spaghetti en geraspte kaas. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel