Spaghetti met Gehakt, Paprika en Tomatensaus

Spaghetti met Gehakt, Paprika en Tomatensaus
Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, 250 gram gehakt, 1 rode paprika, 2 tomaten, 3 bosuien, 500 ml gezeefde tomaat, 2 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis, peper, geraspte kaas,

Aantal personen: 4

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met een beetje zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gehakt toe en bak het gehakt bruin en rul. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika, 2 in blokjes gesneden tomaten en 3 in ringen gesneden bosuien. Roerbak een paar minuten. Voeg 500 ml gezeefde tomaat, 2 eetlepels chilisaus en 1 eetlepel ketjap manis toe. Laat het geheel 5 minuten zachtjes pruttelen. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de spaghetti en geraspte kaas. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat