Gehaktballetjes in Tomatensaus

Gehaktballetjes in Tomatensaus

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 2 tomaten, 1 blik tomaatblokjes, 1 bouillonblokje, 12 biologische gehaktballetjes,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 2 in blokjes gesneden tomaten, 1 blik tomaatblokjes en 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Roer even door en pureer het geheel met een staafmixer. Voeg vervolgens 12 gehaktballetjes toe. Laat het geheel 20 minuten op middelhoog vuur pruttelen. Lekker met friet en een salade. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel